Ons antwoord als iemand zegt dat iets “onmogelijk, onpraktisch, onrealistisch” is:

Uitdaging Aanvaard

We zijn bezig met het ontwikkelen van een innovatieve nieuwe klasse geneesmiddelen, RNAi-therapie genoemd, en we geloven dat die het leven van mensen met zeldzame ziektes kunnen veranderen.

Ons antwoord als iemand zegt dat iets “onmogelijk, onpraktisch, onrealistisch” is:

Uitdaging Aanvaard

We zijn bezig met het ontwikkelen van een innovatieve nieuwe klasse geneesmiddelen, RNAi-therapie genoemd, en we geloven dat die het leven van mensen met zeldzame ziektes kunnen veranderen.

RNAi: EEN REVOLUTIE IN BIOLOGIE GEBASEERD OP NOBELPRIJSWINNEND ONDERZOEK

RNA-interferentie (RNAi) is een doorbraak in het inzicht van hoe genen zich binnen cellen gedragen. Het is ook een volledig nieuwe manier voor het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen. De Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde van 2006, uitgereikt aan Craig Mello en Andrew Fire, erkende het belang van RNAi als baanbrekende wetenschappelijke ontdekking.

Meer informatie

ONZE PRIORITEIT

Onze pijplijn met RNAi-onderzoekstherapie is gefocust op ziekten met grote onvervulde medische behoeften die vallen onder 4 Strategische Medische Domeinen (Strategic Therapeutic Areas, STArs): genetische geneesmiddelen, cardiometabole aandoeningen, infectieziekten, en ziekten van het centraal zenuwstelsel (CZS) en oculaire ziekten.

Onze producten, goedgekeurd voor patiënten in de Europese Unie, behandelen erfelijke ATTR (hATTR) amyloïdose met polyneuropathie, acute hepatische porphyrie (AHP) en primaire hyperoxalurie type 1 (PH1). Onze therapeutische kandidaat-producten in de late ontwikkelingsfase (fase 2 - fase 3) richten zich op erfelijke ATTR (hATTR) amyloïdose, hemofilie en zeldzame bloedingsaandoeningen, hypercholesterolemie en complement-gemedieerde ziekten.

Word lid van ons team

We willen een commercieel bedrijf worden dat onafhankelijk geneesmiddelen kan leveren aan patiënten, en daarom zijn we op zoek naar mensen met uiteenlopende vaardigheden, ervaring en diverse achtergrond om een ijzersterk team op te bouwen. We zijn gevestigd in Cambridge in de Verenigde Staten, met kantoren in Zug (Zwitserland), Amsterdam (Nederland) en Maidenhead (VK), maar zijn ook doorheen heel Europa op zoek naar medewerkers.

Actuele vacatures (Engelstalig) ›

CONTACT OPNEMEN

Alnylam Belgium BV

Robert Schumanplein 6
1040 Brussel

info@alnylam.be

Voor medische informatie, vragen over klinische studies, bijwerkingen en productklachten:

Telefoon: 0800 81 443 (ook afgeschermde telefoonnummers) of +32 234 208 71

medinfo@alnylam.com

Voor investeerdersrelaties, zakelijke ontwikkeling, media en informatie over klinische proeven auf bezoek onze wereldwijde website

MEER INFORMATIE OVER ALNYLAM

Gedetailleerde informatie over onze wetenschap, onze pijplijn, hulpbronnen voor medische professionals en patiënten en het laatste nieuws over Alnylam.

Deze website is enkel bedoeld voor inwoners van België. Deze website is bedoeld om algemene informatie te geven over Alnylam voor inwoners van België. Deze site wordt onderhouden door Alnylam, Alnylam is als enige verantwoordelijk voor de inhoud.
Alnylam Belgium BV

© 2022 Alnylam Belgium BV.
Alle rechten voorbehouden.
Corp-BEL-00009 - datum van herziening: September 2022
nl