Ons antwoord als iemand zegt dat iets “onmogelijk, onpraktisch, onrealistisch” is:

Uitdaging Aanvaard

We zijn bezig met het ontwikkelen van een innovatieve nieuwe klasse geneesmiddelen, RNAi-therapie genoemd, en we geloven dat die het leven van mensen met zeldzame ziektes kunnen veranderen.

Ons antwoord als iemand zegt dat iets “onmogelijk, onpraktisch, onrealistisch” is:

Uitdaging Aanvaard

We zijn bezig met het ontwikkelen van een innovatieve nieuwe klasse geneesmiddelen, RNAi-therapie genoemd, en we geloven dat die het leven van mensen met zeldzame ziektes kunnen veranderen.

VOORLOPERS IN VERANDERING

Alnylam is toonaangevend in de vertaling van RNA-interferentie (RNAi) naar een innovatieve nieuwe klasse geneesmiddelen voor patiënten met gelimiteerde of ontoereikende behandelingsmogelijkheden. Op basis van Nobelprijswinnende wetenschap, vormt RNAi-therapie een krachtige, klinisch gevalideerde aanpak voor het behandelen van een breed scala aan ernstige en invaliderende ziekten.

Alnylam, opgericht in 2002, past een gedurfde visie toe door wetenschappelijke mogelijkheid om te zetten in werkelijkheid, met een robuust ontwikkelingsplatform en een lange pijplijn van geneesmiddelenonderzoek, waaronder vijf kandidaat-producten die zich in een laat stadium van ontwikkelingbevinden en twee producten die zijn goedgekeurd in de VS en in de Europese Unie.

>1k
Werknemers
19
Landen
11
Projecten momenteel in klinische ontwikkeling
2
Goedgekeurde producten
>35
Klinische studies uitgevoerd
>6
Jaar voor langste blootstelling
_
_
_
_
_
_

Bijgewerkt per mei 2020

RNAi: EEN REVOLUTIE IN BIOLOGIE GEBASEERD OP Nobelprijswinnend onderzoek

RNA-interferentie (RNAi) is een doorbraak in het inzicht van hoe genen zich binnen cellen gedragen. Het is ook een volledig nieuwe manier voor het ontdekken en ontwikkelen van geneesmiddelen. De Nobelprijs voor Fysiologie of Geneeskunde van 2006, uitgereikt aan Craig Mello en Andrew Fire, erkende het belang van RNAi als baanbrekende wetenschappelijke ontdekking.

Meer informatie

ONZE PRIORITEIT

Onze pijplijn met RNAi-onderzoekstherapie is gefocust op ziekten met grote onvervulde medische behoeften die vallen onder 4 Strategische Medische Domeinen (Strategic Therapeutic Areas, STArs): genetische geneesmiddelen, cardiometabole aandoeningen, infectieziekten, en ziekten van het centraal zenuwstelsel (CZS) en oculaire ziekten.

Onze producten, goedgekeurd voor patiënten in de Europese Unie, behandelen erfelijke ATTR (hATTR) amyloïdose met polyneuropathie en acute hepatische porfyrie (AHP’s). Onze therapeutische kandidaat-producten in de late ontwikkelingsfase (fase 2 - fase 3) richten zich op erfelijke ATTR (hATTR) amyloïdose, hemofilie en zeldzame bloedingsaandoeningen, hypercholesterolemie en complement-gemedieerde ziekten.

join our team

Word lid van ons team

We willen een commercieel bedrijf worden dat onafhankelijk geneesmiddelen kan leveren aan patiënten, en daarom zijn we op zoek naar mensen met uiteenlopende vaardigheden, ervaring en diverse achtergrond om een ijzersterk team op te bouwen. We zijn gevestigd in Cambridge in de Verenigde Staten, met kantoren in Zug (Zwitserland), Amsterdam (Nederland) en Maidenhead (VK), maar zijn ook doorheen heel Europa op zoek naar medewerkers.

Actuele vacatures (Engelstalig)

CONTACT OPNEMEN

Pour toute question ou demande d’informations supplémentaires, vous pouvez nous contacter par e-mail ou en appelant le bureau d’Alnylam Belgium.

Alnylam Netherlands B.V.

Strawinskylaan 3051
1077 ZX Amsterdam Nederland

info@alnylam.be

+31-20 3697850

Voor medische informatie, vragen over klinische studies, bijwerkingen en productklachten:

Telefoon:+31203697861

Fax:+31205241239

medinfo@alnylam.com

Voor investeerdersrelaties, zakelijke ontwikkeling, media en informatie over klinische proeven bezoek onze wereldwijde website

MEER INFORMATIE OVER ALNYLAM

Gedetailleerde informatie over onze wetenschap, onze pijplijn, hulpbronnen voor medische professionals en patiënten en het laatste nieuws over Alnylam.