Til dem, der siger "umuligt, upraktisk, urealistisk," siger vi:

Udfordring accepteret

Vi udvikler en innovativ, ny klasse af lægemidler kaldet RNAi-behandlinger, som vi tror på har potentiale til at forandre livet for mennesker med sjældne sygdomme.

Ania (UK) – lever med akut intermitterende porfyri (AIP)

Ania (UK) – lever med akut intermitterende porfyri (AIP)

Til dem, der siger "umuligt, upraktisk, urealistisk," siger vi:

Udfordring accepteret

Vi udvikler en innovativ, ny klasse af lægemidler kaldet RNAi-behandlinger, som vi tror på har potentiale til at forandre livet for mennesker med sjældne sygdomme.

PÅ FORKANT MED FORANDRING

RNA-interferens (RNAi) er grundstenen i Alnylams udvikling af nye innovative lægemidler til patienter med begrænsede eller utilstrækkelige behandlingsmuligheder. Baseret på Nobelpris-vindende forskning repræsenterer RNAi-behandlinger en nytænkende, klinisk valideret tilgang til behandling af en lang række alvorlige og invaliderende sygdomme.

Alnylam blev grundlagt i 2002 på baggrund af en vision om at gøre videnskabelige muligheder til realiteter. Alnylam har en robust udviklingsplatform og en bred vifte af lægemidler under udvikling.

>1k
Ansatte
19
Lande
11
Programmer i klinisk udvikling
3
Godkendt produkt
>35
Kliniske studier til dato
>6
År, den længste eksponeringsvarighed
_
_
_
_
_
_

Opdateret november 2020

RNAi: En biologisk revolution baseret på Nobelpris-vindende forskning

RNA-interferens (RNAi) er et gennembrud i forståelsen af, hvordan gener reguleres i celler. RNAi repræsenterer også en helt ny tilgang til lægemiddelopdagelse og -udvikling. I 2006 gik Nobelprisen i Fysiologi eller Medicin til Graig Mello og Andrew Fire, hvilket var en anerkendelse af vigtigheden af RNAi som en stor videnskabelig opdagelse.

Læs mere

VORES FOKUS

Vores produkter, som er godkendt i Europa, anvendes til behandling af patienter med hereditær transthyretin amyloidose (hATTR) med polyneuropati, akut hepatisk porfyri (AHP) og primær hyperoxaluri type 1 (PH1). Du kan læse mere om vores pipeline og kliniske forsøg her:

Se vores pipeline
join our team

BLIV EN DEL AF VORES TEAM

Vi jagter vores mål om at blive en kommerciel organisation, der selvstændigt leverer lægemidler til patienter. Derfor søger vi personer med forskellige evner, erfaringer og baggrunde, som kan hjælpe os med at bygge et team i verdensklasse. Vi har hovedkontor i Cambridge i USA med filialer i Zug i Schweiz og Maidenhead i Storbritannien, men vi ansætter også overalt i Europa.

Se aktuelle ledige stillinger

KONTAKT

For inquiries or to request additional information, we can be reached by email or by calling the Alnylam Great Britain office.

Alnylam Sweden AB

Olof Palmes Gata 29
111 22, Stockholm
Sverige

For at komme i kontakt med det nordiske team:
Telefon: +46 842 002 630

For medicinsk information, spørgsmål om kliniske studier eller rapportering af bivirkninger eller klager over et produkt:

Toll:78745301

Toll-free:43310555

medinfo@alnylam.com

For investorer, forretningsudvikling, medier og information om kliniske studier, besøg vores globale hjemmeside

Hvis du vil vide mere om Alnylam

Detaljeret information om vores forskning, pipeline, ressourcer for medicinsk personale og patienter samt de seneste nyheder om Alnylam.